Category Archives: MTB

Prima evadare

13 Mai 2012

Prima Evadare 13 Mai 2012

(RO) Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care își propune să deschidă sezonul maratoanelor MTB într-o versiune ușoara fără diferențe de nivel. Concursul se va desfașura între București și Snagov prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 55 de km.

(EN) Prima Evadare (First Escape) is a cross country cycling friendly competition which aims to open season MTB marathons in a version without the slight differences in level. The contest will run between Bucharest and Snagov the woods and country roads for a distance of about 55 km.

 

Cupa Emmedue Sport 2012 – categoria Family

acăsenii câştigători la Cupa Emmedue Sport 2012

28 mai 2012, 1:52 pm

În 27.05.2012 acăsenii au participat la Cupa Emmedue Sport 2012, aşa cum poate te-ai obişnuit, la proba Family. Îţi spunem pe scurt că am câştigat cupa la categoria noastră, dar am stat foarte bine şi la general.

pentru intreaga poveste click aici [...]

DJXCM

Defileul Jiului Cross-Country (XC) Maraton
MAraton MTB

Evenimentul este organizat de Asociatia Golife si Administratia Parcului National Defileul Jiului, sub egida zilei europene a parcurilor (24 mai), avand ca obiectiv principal promovarea Parcului National Defileul Jiului printr-o activitate prietenoasa mediului si biodiversitatii. Pe langa acest lucru se doreste promovarea in zona a acestui sport si sensibilizarea autoritatilor locale pentru crearea pistelor de bicicleta in localitati.

Competitia consta in parcurgerea la alegere a doua trasee, unul de cca 33 km numit semimaraton si unul de cca 61 km, numit maraton

Mai mult [...]